Doelgroepen

Het bedrijf

Verag bv is een Arnhems bedrijf dat al ruim 40 jaar bedrijven, instellingen en scholen voorziet van projectstoffering. Dat doen we met veel toewijding en vakmanschap, ontstaan door jarenlange ervaring en een uitstekende relatie met een grote klantenkring in vooral Arnhem, Nijmegen en Ede. Maar ook in de rest van Nederland verrichten wij onze diensten.

Verag is gespecialiseerd in vloerafwerking, raamdecoratie en zonwering. Wij zorgen ervoor dat uw pand op een veilige en betrouwbare manier wordt voorzien van de juiste afwerking, met modern materiaal en deskundig advies. Met een team dat goed op elkaar is ingespeeld, met alle aandacht voor de klant en een flexibele instelling waardoor we er altijd zijn als het moet.

Verag levert alle producten, van projecttapijt voor kantoor, via marmoleum voor school en openbare gebouwen, tot pvc-vloeren voor sanitaire ruimtes en ziekenhuizen. Samen met u stellen we vast welk product het beste past en hoe het project het meest efficiënt kan worden uitgevoerd.