Doelgroepen

Vloeren

Verag heeft oplossingen voor alle typen vloeren in diverse kwaliteiten en oneindig veel dessins. Samen met u bepalen we wat het beste in uw pand op de vloer kan worden gelegd. Dat kan projecttapijt zijn voor een kantoor, of een pvc-vloer voor een ruimte in een ziekenhuis. Op deze pagina's vindt u de vele mogelijkheden die Verag biedt.

Projecttapijt

Tapijt wordt vooral gekozen vanwege de sfeer en het comfort. Bovendien is het geluiddempend. Verag biedt u een grote collectie tapijten, in verschillende sterktes en dessins, met elk hun eigen uitstraling. Uiteraard speelt brandwerendheid ook een rol bij de keuze.

Marmoleum

Marmoleum is een natuurproduct, dat veel gebruikt wordt in openbare gebouwen en scholen. Ook komt het veel voor in de gangen van kantoorgebouwen. Marmoleum heeft de eigenschap dat het hygiënisch is, omdat het makkelijk te reinigen is. Ander voordeel is dat het in vele kleuren en dessins verkrijgbaar is.

PVC-vloeren

PVC-vloeren worden vooral gelegd in laboratoria, sanitaire ruimtes en ziekenhuizen. Ze zijn naadloos te leggen en ook tegen de wand op, waardoor er sprake is van maximale hygiëne en gemak.

Diverse vloeren: rubber, laminaat

Rubber en laminaat hebben beide eigenschappen die voor een deel ook terug te vinden zijn bij de andere materialen. In een aantal gevallen kan zowel rubber als laminaat de juiste oplossing voor uw ruimte betekenen.