Doelgroepen

Onze manier van werken

De mensen van Verag hebben één doel voor ogen: de klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat dit goed lukt blijkt uit de grote klantenkring die Verag in de afgelopen ruim 40 jaar heeft opgebouwd. Vaste klanten die bouwen op de betrouwbaarheid en service van Verag.

Vanaf het begin zijn wij met de klant bij het project betrokken. Het vaststellen van het type product, het design, de vloer opmeten, ondervloerkwaliteit bepalen, een goede planning; allemaal noodzakelijk werkzaamheden voorafgaand aan het feitelijke leggen. De mensen van Verag begeleiden het project op een zo ruim mogelijke wijze. Zo regelen wij indien nodig een verhuisploeg die de spullen tijdelijk uit de ruimte weghaalt. Of de opslag ervan.

Ook zijn wij uw partner bij het ontwerp van uw vloer, raamdecoratie of zonwering. We adviseren u over te kiezen materiaal, kleur en vorm, zodat u een gerichte keuze kunt maken. Daartoe hebben wij goede contacten met de fabrikanten. In principe is alles mogelijk, maar houdt u wel rekening met beschikbare voorraden en levertijden.

Ons vaste team vloerenleggers is bijzonder ervaren en vormt bij veel van onze klanten een goede bekende. Dat zorgt ervoor dat soms een half woord voldoende is om tot het juiste resultaat te komen. Uw project wordt snel en vakkundig uitgevoerd, waarbij de eventuele nazorg niet uit het oog wordt verloren. Mochten er problemen zijn, dan staan ze direct bij u op de stoep. Dat is de flexibiliteit waar Verag veel waarde aanhecht en die de klant weet te waarderen.